Massage kan hjælpe dig mod knæsmerter -uanset alder.

Vi oplever en stigning i klienter der klager over smerter i knæ. Mange gange skyldes det noget så simpelt at flere og flere dyrker idræt og ikke mindst løb. Næsten hver tredje oplever smerter i knæet i løbet af et år. Heldigvis kan massage både afhjælpe men også forebygge.

Ondt i knæet kan have mange årsager blandt andet overbelastning hos unge og ældre der dyrker idræt uanset niveau.  Vi ser ofte overbelastnings-skader i knæet hos motions og idrætsfolk, der dyrker fodbold, håndbold, volleyball og skisport. Du vil ofte opleve ”smerte” inde i knæet, foran, bagved og på siderne efter du har været aktiv men typisk opleve at disse smerter aftager igen når du hviler dig. Vi kan let lokaliserer dine overbelastninger ved mærke og let trykke der hvor knæet er overbelastet.

Løbere overbelaster hyppigt en sene på ydersiden af knæet og eller træder ubevidst skævt på foden, så muskler bag på knæet bliver overbelastet. Hos børn under 15 år oplever vi mange gange smerter lige under knæskallen efter fysisk træning og aktivitet.