Hvad kunne du eller dine børn tænke dig? ……….

Helkropsmassage ……..
Ryg-, Nakke- eller Benmassage ……..
Specialpædagogisk massage ……..
Børnemassage ………
Zoneterapi børn og voksne……..
Akupunktur og……..
Tui Na massage

———

Har du brug for massage fredag eller lørdag?
Så har vi en god nyhed til dig. Jannie er tilbage på klinikken, og derfor kan vi nu tilbyde endnu flere massagetider disse dage, hvor mange har tidligt eller helt fri. Jannie er også klar med en “HOT STONE” behandling, der kan bestilles for eksempel sammen med en halv eller hel times massage. HOT STONE prisen er kr. 225,-

STRESS-AF… kom af med stress med zoneterapi!

Dagene går med stress og travlhed, og det at være god ved sig selv glemmer vi ofte, ligesom sund mad, motion og nærhed ikke altid bliver prioriteret. Behandlinger med Zoneterapi genoprettet balancen i din krop. Vi har STRESS-AF tider tirsdag, onsdag og torsdag.

 

Her er gaven til hele familien

Det er et af klinikkens specialer, netop at tilpasse massagen til din alder, så der opnås det størst mulige resultat, forebyggelse og velvære.

Alle kan modtage en god dybdegående fysiurgisk massage, så længe den er tilpasset den enkelte klient. Det gælder uanset om klienten er barn eller nærmer sig de 90 eller 100 år.

 

 


Specialpædagogisk massage.

ADHD er ikke en undskyldning, det er en forklaring. Vi fikser ikke bagud, men giver mulighed for hjælp fremad.

For at forstå diagnosen ADHD, kan man forestille, sig at bevidstheden er vidt åben. Det er umuligt, at sortere alle informationer. Det handler om, at kunne lære at lukke af for informationerne, kunne sortere mellem de forskellige stimuli. Ved denne massage gives både klienten og pårørende redskaber til at takle hverdagen.