fbpx

Annette W. Nielsen

Zoneterapeut

Træffes på klinikken onsdage og torsdage

Annette W. Nielsen

Jeg er uddannet zoneterapeut fra Den Danske Zoneterapeutskole og er Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Jeg har også grunduddannelsen som fysiurgisk massør.

I zoneterapien arbejder jeg ud fra det holistiske menneskesyn, hvor man ser krop, sind og psyke som en helhed. Man kan derfor ikke kun se på et sygdomssymptom alene, men må se på hele personen for at finde årsagen til ubalancen og energiblokeringen.

Jeg har altid haft et stort ”omsorgsgen” og det er vigtigt for mig at skabe ro og tryghed i mit arbejde som zoneterapeut.

Hvad er zoneterapi:

Hvis der er ubalancer i kroppen, kan resultatet blive sygdom, smerter, træthed og utilpashed.

Zoneterapien kan hjælpe til at genoprette kroppens balance.

Under og over fødderne findes et fuldstændigt kort over kroppen og, hver en del af kroppen har en refleks-zone på fødderne. Disse zoner kan være ømme og ved at behandle dem med specielle trykkombinationer, kan man påvirke organerne til en bedre funktion og derved genoprette kroppens balance.

Menu