fbpx
Annette 2 1

Annette W. Nielsen

Zoneterapeut

Træffes på klinikken onsdage og torsdage

Annette W. Nielsen

Jeg er uddannet zoneterapeut fra Den Danske Zoneterapeutskole og er Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Ud over uddannelsen i Zoneterapi har jeg også grunduddannelsen som fysiurgisk massør.

I zoneterapien arbejder jeg ud fra det holistiske menneskesyn, hvor man ser krop, sind og psyke som en helhed. Man kan derfor ikke kun se på et sygdomssymptom alene, men må se på hele personen for at finde årsagen til ubalancen og energiblokeringen.

Jeg har altid haft et stort ”omsorgsgen” og det er vigtigt for mig at skabe ro og tryghed i mit arbejde som zoneterapeut.

Hvad er zoneterapi:

Hvis der er ubalancer i kroppen, kan resultatet blive sygdom, smerter, træthed og utilpashed.

Zoneterapien kan hjælpe til at genoprette kroppens balance.

Under og over fødderne findes et fuldstændigt kort over kroppen og, hver en del af kroppen har en refleks-zone på fødderne. Disse zoner kan være ømme og ved at behandle dem med specielle trykkombinationer, kan man påvirke organerne til en bedre funktion og derved genoprette kroppens balance.

Zoneterapeuten ser krop, sind og ånd som en helhed. Når jeg møder en person, der har ondt i en arm, så er behandlingen ikke smertestillende medicin og rådet om ” du skal blot holde armen i ro”. En zoneterapeut leder efter årsagen ved at se på mange aspekter, som f.eks. psyke, arbejde, livsstil, motion og kost.

Kroppen har organ relaterede muskler og meridianbaner, så hvis du for eksempel har meget ondt i din arm og skulder, så kan det havde noget med dine tarme at gøre, og det kan være her, årsagen til dine smerter ligger. Det er det, vi går ind og kigger på og behandler.

Når jeg som Zoneterapeut behandler, så er effekten også, at klienten mærker et velvære i kroppen, da zoneterapien udløser endorfiner. Det hjælper også klienten til at føle, at de får det bedre. Jeg oplever samtidig, at folk tit kan mærke, hvor jeg behandler på deres krop, når jeg trykker på fødderne.

Du kan booke en tid hos Annette lige her: BOOK ONLINE

Hvornår er Annette på klinikken

Onsdag og torsdage

Se også de andre behandlere

Menu