fbpx
5A1A0064

Nikolaj Lervad Hansen

Fysiurgisk- og Sportsmassageterapeut

Træffes på klinikken fredage

Som passioneret massør, behandler jeg dig med dine behov i centrum.

Jeg laver gerne en varieret og dybdegående massage, men er også erfaren i blide massager med lange behagelige strøg.

Helhedsoplevelsen for en behandling er rigtig vigtig for mig og jeg går derfor meget op i at lave et godt flow i massagen.

Jeg får positive tilbagemeldinger for mine skulder-/ nakke-/lænde- behandlinger. Så prøv en tid hos mig hvis du f.eks. døjer med nakke-/skulder-/lænde- smerter eller generes af spændinger eller overbelastning i disse områder.

Jeg er RAB-registreret og færdiggjorde i 2023 min uddannelse som Massageterapeut og Idrætsmassør på Skolen for Kropsbehandling, en massageskole med renomme for at være en af landets bedste.

Hos mig kan du også få en god sportsmassage, som kan bruges til hurtigere restitution, hurtigere heling efter skader eller til at komme muskelømhed til livs. Det skal i den forbindelse nævnes at jeg har været tilknyttet FCN og har lavet behandlinger af spillere i superligaen og kvindeligaen.

Teknikker jeg bruger:

Effleurage, Petrissage, Kneading, Triggerpunktstryk, Soft Tissue Release (STR), Muskel Energi Teknik (MET), Myofascial Release (MFR) – Sig til hvis du er interesseret i bestemte teknikker.

Jeg ser frem til at tage imod dig på Helse- og Idrætsklinikken v/Jan Nordkvist  😊

Du kan booke en tid hos mig lige her: BOOK ONLINE

Menu