fbpx
IMG 20230309 150811 edited

Nikolaj Lervad Hansen

Fysiurgisk- og Sportsmassageterapeut

Træffes på klinikken fredage

Hej, jeg er massageterapeut i fysiurgiske- og sportsorienterede teknikker, og er uddannet ved: (1) Skolen For Kropsbehandling; (2) AM-Academy; og (3) Den Danske Zoneterapeutskole.

Jeg har erfaring fra superligaen (restitutionsbehandlinger i FCN), samt fra massage på klinik og via firmaaftaler. Som en bonus er jeg under videre uddannelse på Skolen For Kropsterapi og herigennem vil jeg i dec. 2023 kvalificere til RAB-registrering i fysiurgisk massageterapi.

Med stor passion for massagefaget, arbejder jeg i intuitive flows der kombinerer forskellige greb og stræk. Jeg er især glad for at bruge rolige, dybe og glidende teknikker, der giver behagelige og meget effektive muskle-træk/-tryk/og -vrid. En massage hos mig sigter efter at give dig ”den gode ømhed”, som er behagelig, udløser endorfiner, og virker både smertelindrende og afslappende.

Mit udgangspunkt i mødet med dig er et empatisk og rummeligt menneskesyn. Jeg arbejder med afsæt i klassiske massagegreb og tilbyder behandlinger med nærvær og indføling. Det er vigtigt for mig at vi i samarbejde finder det helt rigtige tryk for dig og at vi arbejder specifikt i retning af at nå dine mål med behandlingen. Det kan f.eks. være at du søger `hånd´tering 😊 af -smerter, -spændinger eller -stress, eller bruger massage til velvære og selvforkælelse. Det kan også være at du har problemer med at mærke dig selv og ønsker at øge din kropslige sansning for derigennem bedre at kunne være i kontakt med dine følelser og finde styrke i perioder med modgang.

Jeg holder af massage både som giver og modtager og som professionel massør drives jeg af en overbevisning om at massage kan noget helt særligt og godt for krop og sind.

Baggrund:

Jeg har altid haft sansende og livlige hænder. Da jeg var barn, kørte min far licenscykelløb, og jeg husker hvordan jeg masserede hans trætte ben imellem de hårde træningspas han kørte. Senere, i en periode af mit liv hvor jeg afprøvede mine evner indenfor golfsporten, byttede vi roller og min far støttede mig med massage af mine skuldre, som var ømme efter den store mængde golfslag.

Før jeg blev professionel massør, har jeg arbejdet som forsker i plantebiokemi på Københavns Universitet. Herfra har jeg indgående kendskab til (urte)planters biosyntese af antioxidanter og bioaktive aromastoffer fra f.eks. rosmarin, mynte, lavendel, ingefær etc. Min erfaringer fra forskerverdenen bruger jeg aktivt som massør når jeg søger forståelse for fysiologiske processor og urters gavnlige effekter for menneskets helbred.

Fremtid:

Jeg er i gang med massageterapeut uddannelsen på Skolen For Kropsterapi (massageskolen.com) og opnår derigennem RAB-registrering i fysiurgisk massageterapi ved udgangen af 2023. Under uddannelsen, som ledes af den dygtige og erfarne massagelærer, Robie Valenzuela, opnår jeg kompetencer indenfor:

(1) Gode massagetraditioner; (2) Led mobilisering og ledfrigørelse; (3) Oscillationer; (4) Vejrtrækning og udstrækning; (5) Soft Tissue Release (STR); (6) Myofascial Release (MFR); (7) Triggerpunkt behandling; (8) og Muskel Energi Teknik (MET)

Jeg ser frem til at tage imod dig på Helse- og Idrætsklinikken v/Jan Nordkvist  😊

Du kan booke en tid hos mig lige her: BOOK ONLINE

Menu