fbpx

Simon glæder sig hver dag til at gøre en forskel

Her kan du i en lille interviewserie komme lidt tættere på Helse-og Idrætsklinikkens behandlere. 

Interview med Helse-og Idrætsklinikkens Massør Simon Johansen.

”Når jeg vågner op om morgenen,
glæder jeg mig til at gøre en forskel”

Samtale med Simon Johansen, der fra 6. maj 2020 er fast behandler på Helse- og Idrætsklinikken i Lyngby. Med Simons tilknytning til klinikken får vores klienter nye og forbedrede aftentider.

Hvornår fik du den tanke at du ville være massør?
For en del år siden faktisk, helt tilbage i 2009, men jeg har altid haft den følelse, at jeg gerne ville vågne op om morgenen og glæde mig til at kunne hjælpe, og gøre en forskel med mit arbejde.

Jeg startede med at læse bøger om kroppens fysiologi og anatomi, og blev helt sikker på, at det var der, min arbejdsmæssige fremtid var, og på den måde kunne realisere mit eget motto om at hjælpe folk.

I 2015 tog jeg springet og startede på massøruddannelsen på AM Massageskole, et af de bedste uddannelsessteder, og hvor flere her på klinikken jo også er uddannet.

Efter bestået massør-eksamen, har jeg mødt og behandlet en del med ondt i nakken, skuldre eller andre skader/spændinger, og har bestemt gjort en forskel allerede der. Derfor glæder jeg mig til at komme ind i de professionelle rammer som Helse- og Idrætsklinikken tilbyder sine klienter.

I kan godt glæde jer til Simons massage

Hvad vil du gerne koncentrere dig om?
Min baggrund er jo i høj grad alle de basis-behandlingsformer, som uddannelsen var rettet mod, behandlinger, der kan afhjælpe mange af de skader og ømheder, som et både hårdt arbejds- og fritidsliv giver. Jeg har også oplevet, at min massage kan være med til at forebygge skader for folk, der presser deres krop meget. Derfor ligger min interesse også i at arbejde/studere videre med bl. a. sportsmassage.

Hvilke erfaringer har gjort størst indtryk på dig?
Jeg kan huske, da jeg for 2 år siden var på Roskilde Festival, hvor jeg var massør for de frivillige hjælpere.  Der var en del, som jeg hjalp, og specielt en ung pige husker jeg stadig. Pigen havde en del smerter i skulderen og spændte virkelig meget i kroppen. Hun havde aldrig prøvet fysiologisk massage før, men efter den første behandling begyndte det at blive løsnet så meget op, at hun udbrød ”Det der er jeg afhængig af nu”.

Det var en helt fantastisk oplevelse, som jo lige er kernen i mit arbejde, at hjælpe og gøre en forskel. Det var dejligt.

Jeg har også i andre sammenhænge oplevet at massagen løsner så meget op, at klienterne bliver meget rørt, det er overvældende på en god måde.

Har du en sidste kommentar?
Jeg elsker at behandle, jeg er der for mine klienter og lægger vægt på at være der for dem og skabe tryghed, både ved mig og til behandlingen.

Jeg vil have, at de går derfra med visheden om, at de har været i gode hænder – og at de altid kan komme igen.

 

Du kan booke en tid hos Simon lige her: BOOK ONLINE

Rabat på massage

Januar Rabat på massage

Lige nu kan du købe gavekort til massage af 60 eller 30 minutters varighed til en reduceret pris. Gavekortet sendes til dig med det samme og kan indløses ved din…

Klinikken holder lukket lidt endnu

Vi efterlever regeringens anvisninger, om midlertidig nedlukning af klinikken, frem til d. 7 februar Derfor ønskes i et godt nytår, og så ses vi på den anden side. Det er…
Gavekort Julegave til massage i Lyngby

Giv en god julegave

Verdens bedste julegave ide! Den forandrede verden vi alle prøver at navigere i, har betydet ændringer for mange. Flere og flere arbejder hjemmefra og har derfor fået smerter, de ikke…
Back & Bone Training

Back & Bone Training

Som noget nyt har vi på klinikken fået lørdagstræning. Vi tilbyder nu Body & Bone training hold, som er intensiv træning på stol. Her vil der være fokus på bindevævsstræk,…

Corona tiltag

På Helse- & Idrætsklinikken passer vi på Jer. I lyset af pressemødet fredag d. 23/10-20 er vigtigheden af at passe på hinanden blevet gjort endnu mere klar! Som udgangspunkt er…

Dit behandlingsfællesskab

Dit behandlingsfællesskab På Helse- & Idrætsklinikken er vi et fællesskab af eksperter, som sætter ære i at finde løsninger og netop den rette behandling for dig. Klinikken er ejet af…

Forsikring

Dækning.  Har du en forsikring, der kan betale dine behandlinger? Mange dækker faktisk kropsbehandlinger Fritids- og ulykkesforsikringer Har du været ude for en ulykke, eller er du på anden vis kommet…
Sportsmassage

Sportsmassage højner din præstation

Hvorfor kan sportsmassage anbefales op til en præstation? Sportsmassage kan vise sig at være præstationsfremmende, hvis man planlægger sine besøg hos massøren hensigtsmæssigt. Ved en længerevarende træningsperiode ophober affaldsstoffer sig…

Genåbning af klinikken d. 20 april 2020

Kære allesammen! Så har vi fået lov til at åbne klinikken igen. Vi glæder os! Det bliver en stille start Ziggie og Jan fra uge 17, Annie, Annette og Eva…

Problemrelateret behandling

Problemrelateret behandling. Hos Helse- & idrætsklinikken er det klientens problematik, der er i hovedsædet. Det er altså vigtigt for os, at der kommer en løsning. Det betyder, at vi ofte…
Menu