fbpx

Aromastick Relax

49,00 DKK

En AromaStick er en inhalator med gode økologiske dufte. Når det daglige pres er for stort eller du bare har lyst til at slappe af, kan denne AromaStick hjælpe.

Den er fremstillet af økologiske olier og kan holde i op til 6 mdr. Den er certificeret med et Bio Inspecta Organisk Certifikat. Det anbefales ikke at man deler sin stick men du kan trygt selv anvende den mellem 5- 15 gange om dagen.

Levering: 2-3 hverdage.

Mulighed for gratis fragt: Du får gratis fragt til DAO pakkeshop, hvis du bestiller for mere end 500 kr.

1 på lager

Kategori:

Beskrivelse

AromaSticks kommer fra Schweiz, og kan nu fås i Danmark. Der er tale om en form for aromaterapi, hvor indånding af æteriske olier stimulerer krop og sind.

AromaSticks er en lille stick som har samme størrelse som en læbepomade. Den kan lige være i tasken, så man nemt har en beroligende stick ved hånden.

Hvad er aromaterapi?

Æteriske olier, som er koncentrerede essenser udvundet fra blomster, frugt, blade, frø eller bark. Der findes mere end 400 forskellige æteriske olier. Mange anvendes i parfume og kosmetik, men i alternativ behandling, anvender vi også æteriske olier. Olierne balancerer, harmoniserer og fremmer en følelse af velvære for kroppen og psyken. Der er i aromaterapi tale om en forening mellem det fysiologiske, psykologiske og spirituelle.

Mest populære duft olier er lavendel, rosmarin, eukalyptus, kamille, merian, jasmin, pebermynte, citron, ylang ylang og geranium.

De æteriske olier kan øge velvære og lindre stress.

Tanken bag er at hver æteriske olie har hver sin egenskab der kan give fordele. F.eks. menes det at lavendel hjælper med søvnproblemer og kan muskelspændinger. Jan bruger en massageolie af mandel og lavendel i sine behandlinger.

Hvordan virker det?

Aromaterapi virker gennem næsen ved brug af din lugtesans.

I vores næsehule er der omkring 40 millioner olfaktoriske neuron receptorer, der opfanger de mange dufte og sender dem videre til lugtekolben. Lugtekolben er bindeleddet mellem din hjerne og din næse. Her sendes duftinformation til hjernen så du kan skelne mellem gode og dårlige dufte. Gode dufte påvirker dig i én retning, mens de dårlige får dig i en helt anden stemning.

Man kan anvende æteriske olier til at stimulere det limbiske system. Det limbiske system er den del af hjernen, hvor lugtesansen findes. Når du bruger lugtesansen stimuleres følelser og forskellige kropsfunktioner. Derfor mened det at æteriske olier kan anvendes til at påvirke fysisk og psykisk trivsel.

Det limbiske system er en slags hukommelsesbank, hvor vores følelser af glæde, frygt, sorg, vrede m.m. lagres. En duft kan fremkalde en bestemt følelse. Dufte af mad, parfume og planter frigiver alle molekyler, der stimulerer din lugtesans. Her sendes der besked til hjernen, der fortolker lugten, som herefter skaber en reaktion i din krop – følelsesmæssigt og fysisk.

Menu