fbpx

Aromastick Relax

49,00 DKK

“AromaStick har taget inhalatoren op til fornyelse og til en ny standard for et større velvære og nydelse af økologiske dufte og aromaterapi.Når du har brug for at klare det daglige pres eller bare vil slappe af sidst på dagen, er AromaStick Relax altid der for at hjælpe. Positiv tanker og indre fred er bare et snif væk.

  • AromaStick er fremstillet af 100 % økologiske olier og holder i op til ca. 6 måneder.
  • AromaStick er Certificeret med: Bio Inspecta Organisk Certifikat.
  • AromaStick er patenteret. Brugsanvisning og anvendelse: Anvendelse: Bevæg aromasticken fra side til side, 1-cm under næsen, for at opnå optimal anvendelse.
  • Del ikke din inhalator med andre, det er personlig redskab.
  • Den kan anvendes mellem 5 -15 gange om dagen.”

Levering: 2-3 hverdage.

Mulighed for gratis fragt: Du får gratis fragt til DAO pakkeshop, hvis du bestiller for mere end 500 kr.

8 på lager

Kategori:

Beskrivelse

AromaSticks stammer fra Schweiz, men de fås nu også i Danmark. Brugen af AromaStick er en form for aromaterapi, hvor æteriske olier stimulerer krop og sind.

AromaSticks er en lille stick på størrelse med en læbepromade. Den er nem at have med sig og har en beroligende effekt ved indånding.

Hvad er aromaterapi?

Aromaterapi er brug af ​​æteriske olier, som er koncentrerede essenser udvundet fra blomster, frugt, frø, blade, rødder eller bark af planter. Der er mere end 400 æteriske olier. Nogle bruges i parfume eller kosmetik, men æteriske olier bruges også i alternativ behandling, hvor olierne bruges ud fra et holistisk syn, hvor olierne balancerer, harmoniserer og fremmer den generelle følelse af velvære for både krop og psyke. I aromaterapi forenes det fysiologiske, psykologiske og spirituelle.

Nogle af de mest populære olier er lavendel, rosmarin, eukalyptus, kamille, merian, jasmin, pebermynte, citron, ylang ylang og geranium.

Aromaterapeuter mener, at æteriske olier kan øge velvære og lindre stress.

Teorien bag aromaterapi er, at hver eneste æteriske olie har sine egne unikke egenskaber, der kan give sundhedsmæssige fordele. F.eks er det almindelig kendt, at lavendel kan hjælpe med søvnproblemer, og kan lindre muskelspændinger.

Hvordan virker aromaterapi?

Aromaterapi virker på flere forskellige måder. En måde er gennem næsen ved brug af din lugtesans.

I vores næsehule er der omkring 40 millioner olfaktoriske neuron receptorer, der opfanger forskellige dufte og sender dem videre til lugtekolben. Lugtekolben er bindeleddet mellem din hjerne og din næse. Her sendes duftinformation til hjernen og du kan skelne mellem gode og dårlige dufte.

Æteriske olier kan anvendes til at stimulere det limbiske system. Det limbiske system er den del af hjernen, hvor lugtesansen findes. Når du bruger lugtesansen stimuleres følelser og forskellige kropsfunktioner. Derfor mener aromaterapeuter og holistiske behandlere at æteriske olier kan anvendes til at påvirke fysisk og psykisk trivsel.

Det limbiske system er en slags hukommelsesbank, hvor vores følelser af glæde, frygt, sorg, vrede m.m. lagres. Påvirkes du af en duft, kan det fremkalde en bestemt følelse. Dufte af mad, parfume og planter frigiver alle molekyler, der stimulerer din lugtesans. Her sendes der besked til hjernen, der fortolker lugten, som herefter skaber en reaktion i din krop – følelsesmæssigt og fysisk.

 

Menu