fbpx

Biofreeze Roll-On

150,00 kr.

  • Biofreeze er den effektive kølende smertestiller og indholder naturlig menthol; en mangfoldig og unik sammenstilling for udvendigt brug ved f.eks. smerteramte muskler og led, skader og ved genoptræning/træning.
  • Biofreeze kan bruges 3-4x per dag på det smerteramte område. Biofreeze lindrer smerten indenfor få minutter; efter 2-3 behandlinger opnås maksimal effekt.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Det unikke ved Biofreeze er “kuldeterapien”: ved kombination af den naturligt forekommende menthol og fordampningen af alkohol får du en kølig fornemmelse på de steder Biofreeze anvendes. Dette fremprovokerer to reaktioner:

  • Mikrostimulation og blodtilførsel bliver stimuleret.
  • Nerveenderne i overhuden bliver berørt, og dette gør at du føler mindre smerte og får dine muskler til at slappe af.

Effekten af Biofreeze er betydlig i betragtning af at kroppen tilpasser sig de betingelser den udsættes for og den direkte reaktion på kulde: blodkarrene snører sig sammen og blodtilstrømning kan endda stoppes op.

Reaktionen på kulde er rigtig kort og der følger en modreaktion: De koude reactie is echter kort en er volgt een tegenreactie: blodet vil igen strømme gennem kroppen og kroppen bliver opvarmet. Dette svarer til at varme frusne hænder eller fødder op: man får en glødende fornemmelse.

Du kunne også være interesseret i...

Menu