fbpx

Cool Power Creme

100,00 DKK

Cool Power er meget velegnet til brug ved massage og lindring af muskelsmerter som er opstået af overanstrengelse eller sportsrelationer.

Levering: 2-3 hverdage.

Mulighed for gratis fragt: Du får gratis fragt til DAO pakkeshop, hvis du bestiller for mere end 500 kr.

3 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Kølende behandling med Cool Power Creme

En kølende behandling med en kølende creme, får blodgennemstrømningen til at at blive reduceret i et bestemt område, hvilket har en gavnlig effekt mod betændelse og hævelse, som ofte foresager smerte ved et led eller en sene. Nerveaktiviteten nedsættes også, hvilket lindrer smerter.

Hvis du har hold i nakken kan den kølende creme være god. Ved akutte tilfælde kan den kolde behandling faktisk være at foretrække, da den minimerer betændelse og hævelse. Det er vigtigt at komme igang med behandlingen hurtigt, helst inden for 48 timer.

Lige efter skaden, som kan være et vrid, en forstuvning, belastninger eller hold i nakken, skal Cool Power Cremen anvendes for at stoppe blodtilstrømningen og minimere yderligere skader. Du kan fortsætte behandlingen i op til 72 timer.

Derefter kan man gå videre med en varmende behandling, som fremskynder en genoptræning af det skadede område. Man kan evt. anvende en varmepude.

Sportsskader:
Hvile, is, kompression og elevation (RICE) er en del af standardbehandlingen for sportsskader.

Cool Power cold Cremen lindrer hurtigt. Den har er effektiv imod smerter, betændelse og hævelse og den løsner muskelspændinger.

Essentielle olier stimulerer det lokale stofskifte, og er cirkulationen og fremmer væskestrømning i vævsvæsken, hvilket medfører hurtigere healningsproces.

Cremen virker i op til 2-4 timer. Behandling kan så gentages med 3-6 timers mellemrum i ugevis efter behov.

Det er vigtigt lige at tjekke om man er allergisk, men af indhold kan nævnes: Aqua, Menthol, Eucalyptus Globulus Oil, Glycerin, Ethanol, Carbomer Crosspolymer, Triethanolamine, CI Food Blue 5

Cool Power cremen kan anvendes til børn og gravide.

Dosis og anvendelse

  • Kom den på om morgenen inden du står op og om aftenen inden du går i seng
  • Skal masseres grundigt ind for bedste resultat
  • Den bruges til at behandle muskelømheder, smerter i ryg, smerter ved gigt og stive led
  • Den giver øget bevægelighed i leddene
  • Kan anvendes ved kroniske tilstande
  • Undgå at bruge den på åbne sår og rifter
Menu