fbpx

Danmarks dufte: Blæst og bølger

100,00 DKK

Helse- & Idrætsklinikken henter sin inspiration og ro fra Fanø. Med denne duftcreme, kan du opleve den afslappende duft af Fanø. Forlæng din behandling med en dejlig creme. Blæst og Bølger formidler den friske fornemmelse du føler efter en strandtur langs vestkysten. Væk din livsånd med denne vitale og opkvikkende duft, der indeholder noter af friskhed, hyldeblomst og birketræer. Denne unikke komposition er en ægte unisex duft.

Levering: 2-3 hverdage.

Mulighed for gratis fragt: Du får gratis fragt til DAO pakkeshop, hvis du bestiller for mere end 500 kr.

3 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Klinikkens farver, ro og nærvær er inspireret af Vesterhavet. Mere præcist Fanø. Det er stemningen fra netop denne smukke ø, vi prøver at bringe ind i dagligdagen og klienternes oplevelse på klinikken. Når vi tænker ro, tænker vi de åbne, blæsende strækninger, tid til tanker og tid til at koble helt af. Den varme sommer på stranden med varmt sand og bølgende siv. Forfriskende dukkerter og kold is fra kiosken. Minder fra barndom, minder der skabes for fremtidige generationer, minder om ro og tankefrihed. Duften af dette, har vi simpelthen fundet i denne fantastiske hånd lotion.

Danmarks Dufte

Time for Blæst&Bølger

Blæst [ˈblεsd] & Bølger [ˈbøljər].

Blæst og Bølger formidler den friske fornemmelse du føler efter en strandtur langs vestkysten.

Væk din livsånd med denne vitale og opkvikkende duft, der indeholder noter af friskhed, hyldeblomst og birketræer.

Denne unikke komposition er en ægte unisex duft?  Deling??-intet problem…

Om Danmarks Dufte

Grundlagt 2018 af Silke Pedersen. Silke havde ideen til en livsstil produktserie, og fandt den rigtige partner til kreering, koncipering og udvikling af hendes idé i den danske kosmetik producent: House of Cosmetics.

Alle produkter er inspireret af Danmarks enestående natur og livsstil. Vægten ligger selvfølgelig som navnet siger, i duften. Dufte er en ældgammel form for kommunikation, der med en direkte adgang til vores sjæl lynhurtigt fremkalder emotioner, som f.eks. glæde og velbefindende. Dufte er nøglen til vores hukommelse.

Alt hvad du elsker ved Danmark, prøver vi at fange i vores duftkompositioner. Dermed kan du vække dine erindringer og opleve det dejlige og positive af din ferie ved den danske vestkyst igen og igen.

Indholdsfortegnelse Handlotion:

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Cera Alba, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Carbomer, Oryza Sativa Starch, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Parfume.

 

Du kunne også være interesseret i...

Menu