fbpx

Glukosamin & MSM creme

100,00 DKK

(LØBET PÅ DATO MEN VIRKER STADIGT)

Specialcreme mod ledproblemer. Massér cremen godt ind i huden ved ømme led og muskler. Behandlingen kan gøres 2-3 gange dagligt i op til 2 uger, hvorefter der på grund af indholdet af Capsaicien holdes en uges pause, før behandligen genoptages.

Levering: 2-3 hverdage.

Mulighed for gratis fragt: Du får gratis fragt til DAO pakkeshop, hvis du bestiller for mere end 500 kr.

4 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Glukosamin og MSM

Denne creme er rigtigt god at smøre på huden ved ardannelse efter operationer og opheling af skader, fx idrætsskader, da det gavner bindevævet og modvirker inflammation.

I brusk findes Glukosamin sulfat naturligt, men ofte kun i en alt for lille mængde, specielt hos folk med slidgigt. Det er med til at dæmpe den betændelsesagtige reaktion i bruskkanterne som forsager smerterne. Glukosamin er med til at reparere brusken og får den til at vokse ud igen. Slimhinder og immunsystemet, og endda hukommelsen har godt af dette naturlige, sammensatte sukkerstof.

En genopbygning af brusken kan kun ske hvis man bevæger sine led meget og bruger dem helt rigtigt. Man skal altså undgå skæve og gentagende belastninger. Når et led bevæges, danner man ledvæske, og via ledvæsken kommer glukosaminen ud til og helt ind i brusken. En brusk vokser langsomt.

Hvis du bruger dine led rigtigt meget, får man også trænet sine muskler og ledbånd. Det stabiliserer leddele og gør at man har lettere ved at holde balancen. Det er en rigtigt god ide at aflaste sine muskler hos en massør. Hos Helse- & Idrætsklinikken er vi klar på at hjælpe dig med netop det.

I plankton fra havene finder man methylsulfonylmethane – MSM. Det er altså også et naturligt stof. Når det rådner, stiger plankton op MSM stiger op i atmosfæren og kommer ned med regnen og bliver så optaget i planter og træer. Det findes i små mængder i vores krop. Det er helt ugiftigt. Både MSM og Glukosamin sulfat indeholder begge svovl og styrker hinandens virkning.

MSM virker smertestillende ved ryg- led og muskelsmerter. Dosen skal være på op til 5 gram to gange dagligt. Det hjælper ikke med større mængder.

MSM gør tarmslimhinden tættere og modvirker derfor allergi.

På Helse- & Idrætsklinikken får vi klienter ind som har været igennem en operation. Fokus vil være på en lindrende massage og i den forbindelse anvender vi gerne vores Glukosamin og MSM creme i behandlingen på arvæv.

På pakningen står noget som kunne være en dato, men som ikke er det. Cremen er frisk og kan holde sig 8 uger efter åbning.

Menu