fbpx

Glukosamin & MSM creme

150,00 DKK

Specialcreme mod ledproblemer. Massér cremen godt ind i huden ved ømme led og muskler. Behandlingen kan gøres 2-3 gange dagligt i op til 2 uger, hvorefter der på grund af indholdet af Capsaicien holdes en uges pause, før behandligen genoptages.

Levering: 2-3 hverdage.

Mulighed for gratis fragt: Du får gratis fragt til DAO pakkeshop, hvis du bestiller for mere end 500 kr.

6 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Glukosamin og MSM

Glukosamin sulfat er et naturligt stof, der findes i brusk i forvejen, men ofte i for lille mængde, især hos slidgigtramte. Stoffet dæmper den betændelsesagtige reaktion i bruskkanterne, der er årsag til smerterne. Det er med til at reparere dårlig brusk og til at få den til at vokse ud igen. Det er et naturligt, sammensat sukkerstof, der blandt andet også har betydning for slimhinder og for iummunsystemet samt for hukommelsen.

Men brusken kan kun genopbygges og repareres, hvis man samtidig bevæger sine led meget og bruger dem rigtigt, det vil sige undgår skæve og ensidige belastninger. Når man bevæger led, dannes der mere ledvæske, og det er via ledvæsken, at glukosamin kommer ud til og ind i brusken, hvor den skal hjælpe. Væksten af brusken sker langsomt, men den kommer.

Bruger man sine led meget, træner man også muskler og ledbånd, der er med til at stabilisere leddene og til, at man lettere kan holde balancen. Det kan være udmærket at lære at træne sine led og muskler hos fx en fysioterapeut eller en Mensendieck lærer.

MSM – methylsulfonylmethane – er også et naturligt stof, der stammer fra plankton i havene, hvorfra det stiger op i atmosfæren, når plankton rådner, kommer ned med regnen og bliver optaget i planter og træer. Det findes naturligt i vores krop i mindre mængder. Det er som glukosamin utrolig ugiftigt, nærmest i styrke med vand. Et voksent menneske skal tage et helt kilo på en gang for at have 50% risiko for at dø af det. MSM og glukosamin sulfat indeholder begge svovl og styrker hinandens virkning. Der kan altså opnås en bedre virkning ved at tage begge stoffer som tilskud.

MSM virker smertestillende ved ryg- led og muskelsmerter i doser på op til 5 gram to gange dagligt. Større mængder hjælper ikke, og normalt er to gram to gange dagligt tilstrækkeligt.

MSM er også med til at gøre tarmslimhinden tæt ved utæt tarm og modvirker derfor allergi. Det er også godt mod ardannelse efter operationer og opheling af skader, fx idrætsskader, da det gavner bindevævet og modvirker inflammation.

 

Menu