fbpx

Mundbind Type IIR

15,00 kr.

Mundbind Type IIR

Kommer i æsker á 50 stk.

Mundbind Type IIR, med elastikbånd til ørerne. Justerbar næseklemme.

CE-Godkendt: CE-mærket i overensstemmelse med EU-direktiv om medicinske anordninger.

Testet: Type IIR godkendt i henhold til EN 14683: 2019 som medicinsk maske/mundbind.

Levering: 2-3 hverdage.

Mulighed for gratis fragt: Du får gratis fragt til DAO pakkeshop, hvis du bestiller for mere end 500 kr.

35 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Hvilken type mundbind skal du bruge?

Ved et engangsmundbind, skal du holde øje med om det er af medicinsk eller kirurgisk kvalitet. Det betyder at det skal være fabriksfremstillet og have et CE-mærke. Elastikker om ørene er at foretrække frem for snore, da det gør det lettere at anvende rigtigt. Dette type II-mundbind, er af fin kvalitet, og anbefales til anvendelse i det offentlige rum. Type II-mundbind anbefales også  til personale i sundheds- og ældresektoren.

Det er en god ide at anvende et fabriksfremstillet type II-mærket og CE-mærket mundbind.

Hvis du er i risiko for eller allerede er smittet med COVID-19 eller dens mutationer, og helt undtagelsesvis bliver nød til at bryde din selvisolation. Eller hvis du skal ind i butikker hvor mundbind kræves.

For information om forskellige typer af mundbind, se Lægemiddelstyrelsens hjemmeside.

Hvad kan du gøre, hvis dine briller dugger?

Ved brug af briller, oplever mange at brillerne dugger, når man anvender mundbind. Det kan være et stort problem for synet og rent faktisk øge risikoen for kontaktsmitte, hvis du igen og igen rører ved dine briller.

Her er et par gode råd til hvordan du undgår at dine briller dugger.

  • Mundbindet skal sættes helt tæt ind om din næse. Der er en metalstrip inde i mundbindets øvre kant, som kan klemmes sammen og lukke tæt om næsen.
  • Brillerne kan rengøres med lunkent vand med et par dråber af opvaskemiddel i. Gør det morgen og aften. Tør dem af med en mikrofiber klud. Sæben ligger som en hinde som reducerer risikoen for at brilleglassene dugger.
  • Hiv mundbindet op så tæt på øjnene som du kan, og sæt så brillerne længere nede på næsen, nede på mundbindet. På den måde vil du kunne dirigere din ånde væk fra glassene.

På Helse- & Idrætsklinikken anvender vi mundbind i det offentlige rum. Hvis du ønsker det, er du velkommen til selv at have mundbind på under behandlingen.

Menu