fbpx

Thumper mini pro massager

1.700,00 DKK

Massage arraparat som er let at holde om, de to massagehoveder guider du lige derhen hvor du har ondt. Det meste af maskinenes energi går ud i massagehovedet, og skåner derfor håndleddet. Lad massagehovedet gøre sit arbejde.

Mulighed for gratis fragt: Du får gratis fragt til DAO pakkeshop, hvis du bestiller for mere end 500 kr.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Mini Pro er designet til brug som en robust og holdbar massager. Den leverer en slagstyrke med fuld styrke, der trænger dybt ind. Den er ideel til opvarmning af muskler, øget blodgennemstrømning til det område, der behandles, og frigivelse af muskelspændinger.

Dens lange håndtag giver brugerne mulighed for at behandle sig selv. Mini Pro er ideel til at nå områder som skuldre og midt bagpå. Dette produkt er fremragende til selvbrug. Med en vægt på kun 1,4 kg er det let at tage med, når du rejser.

Med tre elektronisk kontrollerede hastighedsindstillinger ved 20, 30 og 40 impulser pr. Sekund kan Mini Pro justeres til at behandle alle muskelgrupper og afhjælpe ømheder.

For lindring af trætte, smertefulde fødder skal du blot placere Mini Pro på en sofa og slappe af med dine fødder mod den. Intet behov for olier eller lotioner. Thumper arbejder gennem tøj og giver fleksibilitet til brug i alle kliniske, professionelle og hjemmemiljøer. Designet giver mulighed for brug af en eller to hænder. Fremragende til selvbrug.

Det gennemprøvede Thumper®-drivsystem fremdriver to anatomisk designede massagekugler op og ned. Mini Pro leder 95% af energien ind i muskelvævet og belaster derfor ikke hånden. Den er let at holde, manøvrere og betjene. I

 

Menu