fbpx

Trauma 302 creme

120,00 DKK

Indgnides på muskler, sener og led efter overbelastning eller vedvarende gener. Anvendes til skader, der er mere end 48 timer gamle, f.eks. forstuvninger, forstrækninger, fibersprængninger, ledsmerter og kroniske gigtsmerter. Smertestillende og varmende. Øger blodgennemstrømningen. Meget effektiv, giver en stærk varme – en af de kraftigste cremer på markedet.

Levering: 2-3 hverdage.

Mulighed for gratis fragt: Du får gratis fragt til DAO pakkeshop, hvis du bestiller for mere end 500 kr.

4 på lager

Kategori:

Beskrivelse

En varmecreme kan virkelig gøre underværker for mange mennesker og i mange situationer. Det kan for eksempel være som forebyggende middel mod skader.

Er du motionist og skal du ud at motionere i det kolde vejr, så kan det være en god ide at smøre musklerne med varmecreme.

Det kan også være et udmærket middel mod spændinger i muskler og led. Varmecremen opvarmer og øger blodcirkulationen, og på den måde løsner den op for diverse spændinger, og så har varmecremen ofte en rigtig god smertelindrende effekt ved skader eller forstrækninger.

Er du tit ramt af spændinger i nakke, skuldre, ryg eller lænd, så skal du smøre dig ind i en dejlig velduftende varmecreme.

Det giver hurtigt en dejlig afslappende følelse, og du vil samtidig opleve en varm strøm gennem din krop, og det er både afslappende, lindrende og fyldt med godt velvære.

Når du søger efter varmecreme, skal du være opmærksom på om du er allergisk overfor noget af indholdet i de forskellige varianter, og så skal du lade dig føre af for eksempel dine yndlingsdufte.

I det følgende vil vi gennemgå nogle rigtig gode mærker, som alle opfylder betingelserne for en god og effektiv varmecreme.

Trauma 302 cremen er varmecremen de flest af os nok husker fra omklædningsrummet eller hallen.

Trauma 302 varmecreme indgnides på muskler, sener og led efter overbelastning eller vedvarende gener og til skader, der er mere end 48 timer gamle. Trauma 302 er smertestillende og varmende og går dybt ind i musklen og varmer som gør at den modvirker skader på muskler og sener. Anvendes inden træning og konkurrence.

Vær meget varsom med doseringen og massere varmecremen godt ind i musklen. Skal den benyttes i lysken skal man være meget påpasselig og husk at vaske hænderne grundig efter man har påført varmecremen og gnid dig ikke i øjnene lige efter brug.

HUSK at vaske finger efter brug og brug kun ganske lidt, det virker rigtig godt.

 

Menu