fbpx
Tilbud

Trauma 302 varmecreme – 500gr

200,00 kr.

Varmecremen gnides på muskler, led og sener efter en overbelastning eller ved vedvarende smerter og gener. Den kan bruges til skader, som er af ældre dato. Det kan være forstrækninger, fibersprængninger, forstuvninger, ledsmerter og kroniske gigtsmerter. Den er smertestillende og varmende. Blodgennemstrømningen øges. Det er en af de kraftigeste varmecremer på markedet.

Levering: 2-3 hverdage.

Mulighed for gratis fragt: Du får gratis fragt til DAO pakkeshop, hvis du bestiller for mere end 500 kr.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Denne varmecreme til muskler kan gøre underværker for rigtigt mange mennesker, og i virkeligt mange situationer. Den anvendes som et forebyggende middel mod skader.

Hvis du motionerer eller har planer om at skulle ud i det kolde vejr og motionere, kan det være en helt fantastisk ide at at smøre sine muskler ind i varmecreme.

Hvis du har spændinger i muskler og led, kan man med fordel påsmøre varmecreme på området. Cremen opvarmer og øger blodcirkulationen i musklen. Det er med til at løsne op for spændingerne i musklerne. Den kan også anvendes på en forstrækning.

Hvis du har spændinger i nakke, skuldre, ryg eller i din lænd, kan du med fordel smøre den velduftende varmecreme på det berørte område. Det vil give en rolig fornemmelse i musklerne, og du vil samtidigt opleve en varme i kroppen, som afslapper, lindrer og giver god velvære.

Det er vigtigt at vide om du evt. kunne være allergisk overfor noget af det indhold der er i cremen.

Trauma 302 cremen er den varmecreme de fleste af os kan huske fra omklædningsrummet eller fra larmen i sportshallen. Den skal gnides ind på musklerne, leddene og senerne alt efter hvor genen er, om der er tale om en overbelastning eller skade. Påfør gerne cremen på ældre skader. Den kan anvendes inden træning eller anden fysisk aktivitet.

Brug ikke for meget, og masser cremen rigtigt godt ind i musklen. Hvis du skal bruge den i lysken, skal du passe på og huske at vaske hænder efterfølgende. Gnid ikke fingrene i øjnene efterfølgende.

Du kunne også være interesseret i...

Menu