fbpx

Gavekort til massage

Giv en gave med hjertet

Vi tror på, at livet skal nydes – ikke fyldes med ligegyldige ting. Massage giver balance og ro.

Vi har gjort det til vores mission at hjælpe folk. Her på siden kan du købe gavekort på hele- og halve timers behandlinger. Men ud over det store udvalg, så er der andre fordele ved at handle hos os …

Din garanti for en god oplevelse
Vores ambition er at være et kvalitetsstempel for en god massage.

    KØB ET GAVEKORT

Prisen

Du bestemmer selv beløbet på gavekortet, dog pålægges et administrations gebyr på 5 kr. hvis du vælger at købe gavekortet online. Hvis du skal købe flere gavekort, til forskellige modtagere, skal du købe dem enkeltvis. Ellers samles de alle på samme gavekort.

3 års gyldighed

Et gavekort fra Helse- & Idrætsklinikken er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Gavekort på kun 5 minutter

Har du travlt, er det smarte at du får tilsendt gavekortet på mail i form af en flot PDF, der både indeholder hvad gavekortet er til samt en personlig hilsen. Mailen sendes automatisk til dig umiddelbart efter dit køb, og du skal blot printe gavekortet i mailen.

Hvilket massage gavekort skal du vælge?

Hos Helse- & Idrætsklinikken tilbyder vi flere forskellige gavekort. Hvilket et du skal vælge afhænger af den gave du ønsker at give og modtagerens præferencer. Du har både mulighed for at købe et gavekort på et valgfrit beløb som kan bruges til alle behandlinger, eller et gavekort til en specifik behandling.

smerter i lænd, sportsmassage, ømme muskler, Helse og idrætsklinik i Lyngby

Gavekort til massage med valgfrit beløb

Køb et gavekort til Helse- og Idrætsklinikken på et valgfrit beløb, fra 200 kr. Gavekortet gælder til alle vores behandlinger.

Rabat på massage

Gavekort til 60 minutters massage

Slap af og nyd en helkropsmassage. Med et gavekort til 60 minutters massage får modtageren af gavekortet en dybdegående helkropsmassage og går fra klinikken med fornyet energi og velvære.

Trigger point massage

Gavekort til 30 minutters massage

Slap af og nyd en ryg-, nakke- og benmassage. Med et gavekort til 30 minutters massage får modtageren en fokuseret massageoplevelse der går i dybden med de områder som ca. hver tredje dansker oplever problemer med hver måned.

Japansk lifting

Gavekort til japansk lifting

Giv en oplevelse udover det sædvanelige. Ved japansk lifting er det primært ansigtets muskler og væv der behandles, men hele kroppen stimuleres og opnår effekt. Behandlingen kombinerer teknikker som zoneterapi, akupressur og lymfedæning, og giver velvære mens det naturligt strammer huden op.

Helse og Idrætsklinikken i Lyngby, Zoneterapi, Hormonelle problemer, overgangsalder, hovedpine og migræne, Børne zoneterapi

Gavekort til zoneterapi

Giv en gave der genskaber balancen i hele kroppen. Zoneterapi hjælper kroppen til udrenselse og genopretning af balancen. En rigtig god behandling ved stress og tavlhed.

    KØB ET GAVEKORT

Se også de andre behandlinger:

Menu