fbpx
Tina Gregersen

Tina Gregersen

Fysiurgiskmassør, sportsmassør og musculupat

Træffes på klinikken fredage

Tina Gregersen

Hej Jeg er fysiurgiskmassør, sportsmassør og musculupat. Disse 3 uddannelser har jeg fra AM-Academy i Bagsværd. Ud over det er jeg uddannet i Holistisk Biomedicin ved Gunver Juul.

Jeg har erfaring fra klinik, kursusejendom og firmaaftaler.

Jeg oplever at massage kan utrolig meget – og har den store glæde at arbejde inden for dette felt.  Jeg arbejder meget intuitivt, og kombinerer greb og teknikker som jeg har lært på uddannelser, med egne greb, som er kommet til undervejs. Jeg arbejder meget i dybden – selvfølgelig nøje afstemt og i samarbejde med det menneske jeg masserer – jeg arbejder blandt andet med tryk, stræk, og lange strøg.

Jeg bruger den faglighed jeg har tilegnet mig på mine uddannelser, og vil gerne i mødet med dig finde netop det tryk og de greb som vil kunne være til gavn for dig. Det er vigtigt for mig at vi samarbejder undervejs, således at du kan føle dig tryg ved den behandling jeg giver.

Baggrund:

Jeg har altid været optaget af hvordan det er muligt at lette folk for smerter, og har den glæde at mine hænder kan gøre dette i rigtig mange tilfælde.

Jeg har masseret siden jeg gik i folkeskole – dengang var det mine kammerater som blev masseret når de havde hovedpine eller lignende.

Jeg har også så længe jeg kan huske interesseret sig mig for den mere spirituelle del af livet – og siden 1999 har jeg deltaget på kurser om krop og sind og sjæl i Jylland – dog vil jeg i den forbindelse nævne at jeg har begge ben solidt plantet i jorden.

Før massage blev til min levevej, har jeg arbejdet med mange forskellige ting, blandt undervisning og vejledning.

Jeg har også en uddannelse i holistisk biomedicin – og ved derfor en del om kroppen og hvilke naturlige remedier som kan hjælpe den.

Fremtid

Jeg kunne godt tænke mig et kursus i lymfedrænage – og venter p.t. på at et sådant bliver oprettet ved AM-Academy.

Jeg ser frem til at tage imod dig på Helse- og Idrætsklinikken v/Jan Nordkvist

Du kan booke en tid hos Tina lige her: BOOK ONLINE

Menu