fbpx

Gua Sha

Gua-sha massage er en behandling for bindevævet som kommer dybt. Den fremmer blodcirkulationen, hvilke kan skabe rødme ved det behandlet område, men det forsvinder efter nogle dage. Yderst effektiv behandling.

Gua Sha er en tusind år gammel teknik, hvor man skraber på huden for at fjerne affaldsstoffer, spændinger og smerter. Princippet bag teknikken er, at du gentagne gange skraber på et oliesmurt hudområde med et Gua Sha redskab. Man skraber i en bestemt retning, fx ud fra akupunkturpunkter, meridianbaner og lymfebaner.

Face Gua Sha som forbedrer blodcirkulationen, giver fornyet glød i huden, reducerer rynker og giver en mere ensartet hudtone.

Rynker, slap hud og andre ældningstegn stammer fra dårligt kredsløb, tab af elasticitet og brug af ansigtsmuskler, og når vi er stressede, afleder kroppen blodcirkulationen fra huden til vores muskler, hvilket betyder, at vores hud ældes. Gua Sha kan øge cirkulationen med mange procent. Øget blodcirkulation til ansigtet fører til en øget afgiftningsproces, hvilket giver din hud ny energi og udstråling, og afskrabning øger kollagendannelsen i huden, hvilket øger hudens fleksibilitet og reducerer synligheden af ​​rynker, hvilket gør Gua Sha mulige Ansigtsbehandlinger er en yderst effektiv anti-aging behandling til ansigtet.

Gua Sha er ikke kun en mirakelmager for din hud, men den kan også behandle en række kroniske lidelser såsom svimmelhed, migræne, spændingshovedpine, stress og meget mere.

Body Gua Sha som giver fornyet glød i huden. Fremmer hudens smidighed. Giver fastere hud over tid. Fjerner stagneret lymfe og giftstoffer.

content pixie 7K4mlDH6wZo unsplash

 

Menu