fbpx

Hel krops massage

Til gavn og velvære uanset alder.

Her kommer vi – via det der hedder fysiurgisk massage – rundt om kroppens muskelgrupper, musklernes udspring og tilhæftninger. Daglig erfaring med denne massageform gør, at vi både arbejder i dybden med muskler, samt får et indtryk af musklernes tilstand. Musklerne gennemarbejdes og eventuelle skader bliver bedret.

For at komme alle muskelgrupper rundt anvender vi en del forskellige teknikker, men vi sørger altid for at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient. Massageformen både afspænder og giver ro, samtidig forbedres blodgennemstrømning, og udskiller affaldsstoffer. Derfor afslutter vi med nogle minutters ro og fordybelse, efterfulgt at et glas kvalitets hyldeblomstsaft, da efterfølgende indtagelse af væske er vigtig.

Massagen kan også anvendes forebyggende mod skader, afhjælpe muskulære problemer og ikke mindst give en øget kropsbevidsthed.

Alle kan modtage en god dybdegående fysiurgisk massage, så længe den er tilpasset den enkelte klient. Det gælder uanset om klienten er barn eller nærmer sig de 90 eller 100 år. Det er et af klinikkens specialer, netop at tilpasse massagen til din alder, så der opnås det størst mulige resultat, forebyggelse og velvære.

Massagen er godt for:

Nedbryder affaldsstoffer – Fjerner spændinger – Modvirker stress – Lindrer spændingshovedpine – Smidiggør muskler og led – Stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet
Menu