fbpx
Jan 2 1

Sygemeldt på ubestemt tid

Gavekort og klippekort kan bruges hos andre behandlere

Jan Nordkvist

Lægeeksamineret Fysiurgisk- og Sportsmassør, Japansk Lifting Behandler. Hotstone, Gua Sha, Cupping og Sportsakupunktur.

Træffes på klinikken mandag, tirsdag, torsdag og fredag.

JAN NORDKVIST

JEG ER UDDANNET FRA A. M. MASSAGESKOLE MED TITLEN LÆGEEKSAMINERET FYSIURGISK. OG SPORTSMASSØR. (FYSIURGISK-, BINDEVÆVS- OG IDRÆTSMASSAGE) SAMT REGISTRERET ALTERNATIV BEHANDLER (RAB). JEG PRAKTISERER OGSÅ CUPPING, GUA SHA, HOTSTONE OG SPORTSAKUPUNKTUR.

Min massage er dyb og med gode tryk. Men det vurderes ud fra den enkelte klient og jeg kan også lave en ganske blid, effektiv, behandling.

Ro og nærvær er centret i den massage jeg tilbyder. De ofte lange og hurtige dage er blevet til hverdag, og midt i dette savner vi roen og nærværet. Stress af, fald ned og find kernen igen. Det er mit omdrejningspunkt i den massage jeg giver. Massagen afsluttes altid med hvile. Massage er vigtig for alle, det frigiver hormonet oxytocin som er stressnedsættende. Massage er med til at øge koncentration og giver en bedre fornemmelse for ens krop.

Jeg er lægeeksamineret massør med diplom, har taget flere kurser i bl.a. Triggerpunkt massage, Specialpædagogisk- og børnemassage, Cupping og Gua Sha samt sportsakupunktur.

Jeg er uddannet skolelærer og har arbejdet med special pædagogik. Derudover har jeg en god erfaring fra sundhedsbranchen og har tæt kontakt til mange af de ledende sygeplejefaglige og lægevidenskabelige selskaber.

JEG TILBYDER:

 • Helkrops- eller Ryg-, Skulder- og nakkemassage samt bryst og ansigt. 30 min eller 60 min.
 • Helhedsmassage, hvor vi når det hele godt igennem. 90 min.
 • Børnemassage. 30 min.
 • Japansk Lifting. 60 min.
 • Derudover tilbyder jeg også massage for spændingshovedpine, ondt i ryggen og lænden, venepumpemassage, ansigtsmassage, børnemassage, Specialpædagogisk massage (ADHD, Aspergers mv.) mv.

Fordele ved at modtage massage:

 • Man oplever sig set og bekræftet.
 • Man øger sit kropskendskab og selvfølelsen
 • Man får mulighed for afslapning og øget opmærksomhed
 • Man opnår øget koncentration
 • Man bliver mindre rastløs
 • Man bliver mere sikker på sig selv
 • Man bliver mindre aggressiv og mere tolerant overfor omgivelserne
 • Man oplever mindre ubehag og smerte
 • Man føler større tryghed og nærhed
 • Man føler sig mindre isoleret og utryg
 • Man bliver mindre nervøs
 • Det styrker motorikken og motivationen

Hvornår er Jan på klinikken

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag

Se også de andre behandlere

Menu