fbpx

Eksempel på 30 minutters massage: Ryg-, Nakke- eller Benmassage

Ryg:

Har du ondt i ryggen, er du næppe alene om dette problem, da det rammer ca. hver tredje dansker i løbet af en måned. Ofte er årsagen svage muskler eller dårlig arbejdsstilling. Mange kan klare ondt i ryggen med håndkøbsmedicin – men massage og instruktion i gode lette rygøvelser er en langt bedre løsning.

Det fysiske arbejde med for eksempel tunge løft, gentagne kropsvridninger, eller det helt modsatte, meget stillesiddende arbejde, kan medføre, at du får rygproblemer. Det dårligste råd er at lægge sig og vente på, at det går over. Vores erfaring viser, at det er langt bedre, at gå på arbejde og holde sig aktiv, også selvom ryggen gør ondt.

Ofte er det en kombination af flere ting, der forårsager smerterne, men vi har erfaringen med at massere ”smerterne væk” og samtidig vise dig nogle lette øvelser, der kan forebygge.


Nakken:

Du kender sikkert følelsen af at have en helt stiv nakke. Du kan ikke dreje hovedet og armene kan næsten ikke komme op over ørerne. Dette problem er meget velkendt blandt alle aldersgrupper. Fra ”iPad nakke” til kontorskuldre. Det kaldes forskelligt, men gør lige ondt.

Vi kan hjælpe med aflastning og afslapning. Få de skuldre ned og giv nakken ro og bevægelighed. Massagen hjælper med hurtig lindring og forebygger smerternes tilbagevenden.


Ben:

Løber du meget, eller er dine ben ømme, stive og trætte, er massage også en fantastisk måde at få dem til at slappe af på. Ved lette stræk, dyb massage og kontrollerede bevægelser, får vi styr på dine ben.


Menu