fbpx
Simon

Simon Johansen

Massør

Træffes på klinikken Tirsdag og Lørdag.

Simon Johansen

Jeg er uddannet Lægeeksamineret fysiurgisk massør fra A.M. Massageskole. (FYSIURGISK-, BINDEVÆVS- OG IDRÆTSMASSAGE).

Min massage er dyb og ofte med fokuserede tryk.

Jeg vil gerne opnå en optimal massage for min klient, da min hensigt er at aflaste de problematiske spændinger der er opstået gennem tiden. Klienten skal kunne gå derfra med afslappede muskler, som tidligere har været en gene, og et ønske om at fortsætte hverdagen med afslappet krop- og sind.

Udover at være lægeeksamineret uddannet massør, er jeg også uddannet elektriker, så jeg kender til håndværkermiljøet. Her kan opstå mange udfordringer fysisk, med ryg, arme og skuldre og ikke mindst benene, som ofte kan være hårdt belastet. Så for mig er det et stort fokus på at din krop, og dit ønske om symmetri i hverdagen, er i centrum. Vi skal heller ikke glemme andre faggrupper, som også er belastet fysisk, og det ønsker vi her på klinikken at behandle med stor omsorg via vores viden.

Jeg tilbyder følgende behandlinger:

  • Helkropmassage: 60 Min.
  • Helkropmassage: 90 Min.
  • Fokus-massage: 30 Min.
  • Fokus-massage: 60 Min.

Ved Fokus-massage, fokuserer jeg på dine problematiske områder. Det kan være myoser, spændt bindevæv eller andet som generer dig i din hverdag.

Hvornår er Simon på klinikken

Tirsdag og Lørdag.

Se også de andre behandlere

Menu