fbpx
Simon 3

Simon Johansen

Lægeeksamineret Fysiurgisk massør og Sportsmassør

Træffes på klinikken Tirsdag, Torsdag og Lørdag.

Simon Johansen

Jeg er uddannet Lægeeksamineret fysiurgisk massør og sportsmassør fra A.M. Massageskole. (FYSIURGISK-, BINDEVÆVS- OG IDRÆTSMASSAGE).

Min massage er dyb og ofte med fokuserede tryk.

Går du rundt med smerter i musklerne ved for eksempel nakke, skuldre og ryg, som du har ignorerede i et stykke tid. Folk har en tendens at tolerere sine smerter i en længere periode, og det skaber begrænsninger til sin bevægelighed i sin hverdag. At få bugt på sine smerter efter blot en behandling eller flere, afhængig af omfanget, hjælper godt og grundigt på sin bevægelighed igen. Statisk arbejde som typisk er på kontoret, er blevet en normal plage for ømme muskler ved nakken, skuldre og arme. Lænden bliver også sat i samme kategori, ved at sidde det meste af dagen på kontoret, og det hele krybber sig langsomt op med tiden i ømhed og smerte. Håndværkere kan opnå mange forskellige skavanker, og det kan det gå hurtigt ned af bakke, hvis man ikke får behandlet sine muskler, ved at forebygge fremtidige skader, som måske har været der før, eller er blevet ignoreret i en længere periode.

Jeg tilbyder følgende behandlinger:

  • Sportsbehandling og udstrækning: 60 Min.
  • Helkropmassage: 60 Min.
  • Helkropmassage: 90 Min.
  • Del massage: 30 Min.
  • Gua-Sha behandling 60 min.
  • Cupping behandling 60 min.
  • Akupunktur ved Trigger Point 30 min.

Jeg fokuserer på dine problematiske områder. Det kan være myoser, spændt bindevæv eller andet som generer dig i din hverdag.

Bemærk at sportsbehandlingen ikke nødvendigvis behøver at være sportsorienteret. Da man oftest ønsker en bedre mobilisering i kroppen.

Hvornår er Simon på klinikken

Tirsdag, Torsdag og Lørdag.

Se også de andre behandlere

Menu