fbpx

Japansk Pebermynteolie

50,00 kr.

Denne Japanske pebermynteolie har en meget beroligende, positiv og behagelig virkning på halsen, svælget og stemmebåndet ved et indtag på 6 dråber dagligt. Bland dem med vand, og mærk resultatet. DE kan også bruges på huden hvor de har en både varmende og kølende effekt. Du kan blande dråberne i en creme eller olie. Hvis du er forkølet kan det anbefales at lave et ansigtsbad med dråber af pebermynte olie. Det hjælper med at løsne op. Blot 4 dråber i en skål med kogende vand, hold hovedet over skålen med et håndklæde rundt om nakken. Den indåndede damp lindrer.

Levering: 2-3 hverdage.

Mulighed for gratis fragt: Du får gratis fragt til DAO pakkeshop, hvis du bestiller for mere end 500 kr.

3 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Pebermynte har været anvendt i gennem historien

Mynte er blevet brugt til tilbage til det gamle Grækenland hvor de fandt ud af at det havde en gavnlig effekt på problemer ved fordøjelsen, hoste og gener i luftvejene.

Japansk pebermynteolie udvindes fra planten og er blevet et populært middel i behandlingen af en række tilstande som irritabel tarm, hovedpine og mavekatar.

Pebermynte smagen bruges også som smagstilsætning i mange produkter som mundvask, tandpasta og andre midler mod mavegener. Menthol er udvundet fra pebermynte, og anvendes også ofte mod hovedpine og muskelsmerter.

Egenskaber

Pebermynten består af flere aktive bestanddele som menthol, menton, cineol. Test forestaget i laboratorier har vist, at pebermynteolie for den glatte muskulatur som findes i fordøjelseskanalen, til at slappe af.

Under en massage på Helse- & Idrætsklinikken vil du kunne støde på behandlere som vælger at massere med en mandelolie hvori der er tilføjet pebermynteolie.

Menu