fbpx

Varmepude stof

250,00 DKK

Denne kirsepude opvarmes nemt i en mikrobølgeovn. Udstråler en pragtfuld og jævn varme. Lægges om nakke, fødder, mave og ryg. Kirsepude Lumbo er påsyet et praktisk bælte, så man kan sætte Lumbo på kroppen, hvor man netop har behov for varmepuden. Kan også bruges som koldt omslag. Selvfølgelig 100 % naturlig. Kirsepude er lavet af slidstærk ren bomuld og kan derfor puttes i vaskemaskinen og vaskes ved 30C. Kirsepuden Lumbo måler 13 x 55 cm. Opvarmes i mikrobølgeovn på kun 3 minutter. FSC mærket.

Levering: 2-3 hverdage.

Mulighed for gratis fragt: Du får gratis fragt til DAO pakkeshop, hvis du bestiller for mere end 500 kr.

5 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Sådan bruger du varmepuden

Skal du bruge den til afslapning og velvære eller ømme, smertende og spændte muskler eller som smertelindrende skal du enten varme eller køle din pude. Dette gøres nemt og hurtigt på en af de følende måder:

Få at opvarme din naturlige varmepude bruges enten ovn eller mikroovn

  • Mikroovn på højeste effekt 1½ til 3 min alt efter størrelsen på din kirsebærpude.
  • oven 10 – 15 min på 100 – 125 C ° max.

Når du lægger den varme kirsebærpuden på kroppen så sørg evt. for at have et stykke stof i mellem. Sær i foldningerne når den har været i mikroovnen kan gemme på ekstra varme. Bruger du den til børn eller dyr så vær særlig opmærksom på at de er mere følsomme over for varme påvirkninger. Mærk altid selv efter førend du lægger den på andre.

Læg varme puden der hvor du ønsker den varmende effekt. Du kan bruge den når du ligger, sidder eller sågar går! Skulder og nakke området kan kirsebærpuden nemt sidde på selv om du går rundt og f.eks. rydder op, laver mad mm. Siddende ved computeren kan den løsne op i en øm nakke eller på spændte muskler i underarmen ved brug af mus og tastatur. Brug den på hele rygraden når du ligger og få den fulde effekt af at berolige dit nervesystem med skøn og blid varme!

Skal du bruge kirsebærpuden som afkøling til stød, slag og skader ved f.eks. sport, idræt eller i hjemmet eller til at lindre eller tage hovedpine i opløbet gøres dette ved en af to måder:

Brug køleskab eller fryser til at køle din naturlige varmepude ned med

Læg den i en frysepose og i køleskabet i minimum 1 til 2 timer, men gerne længere tid. Lægger du den i køleskabet får du en blid kølende effekt som kan lægges direkte på huden. Dette er meget velegnet til børn såvel som til voksne

Lægges i en frysepose og i fryseren i 1 til 2 timer, men gerne længere tid. Når du tager den ud og lægger den på skal du sørge for at have stof imellem.

 

Menu