fbpx

Varmepude stof

150,00 kr.

Denne kirsepude opvarmes nemt i en mikrobølgeovn. Udstråler en pragtfuld og jævn varme. Lægges om nakke, fødder, mave og ryg. Kirsepude Lumbo er påsyet et praktisk bælte, så man kan sætte Lumbo på kroppen, hvor man netop har behov for varmepuden. Kan også bruges som koldt omslag. Selvfølgelig 100 % naturlig. Kirsepude er lavet af slidstærk ren bomuld og kan derfor puttes i vaskemaskinen og vaskes ved 30C. Kirsepuden Lumbo måler 13 x 55 cm. Opvarmes i mikrobølgeovn på kun 3 minutter. FSC mærket.

Levering: 2-3 hverdage.

Mulighed for gratis fragt: Du får gratis fragt til DAO pakkeshop, hvis du bestiller for mere end 500 kr.

3 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Sådan bruger du varmepuden

Hvis du anvender din varmepude til afslapning eller velvære, eller på ømme, smertende eller spændte muskler som smertelindring, skal du varme puden op. Den kan også anvendes til at køle med. Du kan varme puden på forskellige måder.

  • Mikroovn på højeste effekt 1½ til 3 min alt efter størrelsen på din kirsebærpude.
  • oven 10 – 15 min på 100 – 125 C ° max.

Når kirsebærpuden ligges på kroppen, er det en god ide at have et viskestykke imellem. Hvis du anvender den på børn eller dyr, så hold lige øje med om de er mere følsomme over for varme påvirkningen. Mærk selv puden først, inden du anvender den på andre.

Puden lægges der hvor du ønsker den varme effekt. Du kan ligge ned, sidde op eller gå rundt med den. Den kan sagtens sidde fast selvom du går rundt og laver andet. Der er stropper til at binde den fast med. Hvis du bruger den foran computeren, kan den hjælpe til med at løsne en øm nakke, eller få spændte muskler i underarmen til at slappe. Dit nervesystem kan beroliges ved at ligge den varme pude på rygraden. Den blive varme beroliger.

Hvis du vælger at bruge kirsebærpuden som afkøling i forbindelse med skader ved sport, kan det gøres på følgende måder. Brug køleskab eller fryser til at køle puden ned.

  • Kirsebærposen skal i en frysepose og ind i køleskabet i minimum 1 til 2 timer. Den kan godt ligge der længere. Den kolde pose kan lægges direkte på huden.
  • Hvis du lægger den i fryseren skal du også have den i en frysepose og igen i minimum 1 til 2 timer. Når du skal bruge den skal du huske et viskestykke mellem den og huden.

Når du skal rengøre den, kan den vaskes i vaskemaskinen, men sørg for at den er lagt i et pudevår, og at det er bundet godt sammen. Der kan opstå skader på kirsebærpuden.

Menu