fbpx

Massagebold Captain Lax Lacrosse 6.5cm

30,00 kr.

En massagebold er god at komme i dybden med. Lacrosse bolden er hårdere end en tennisbold. Den anvendes inden for Crossfit, hvor den bruges til mobilitetstræning og til at løsne muskler. Den kan tage rigtigt godt fat.

Blødgør ømme og stramme muskler selv.

Levering: 2-3 hverdage.

Mulighed for gratis fragt: Du får gratis fragt til DAO pakkeshop, hvis du bestiller for mere end 500 kr.

5 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Denne massagebold kan nå det ømme punkt, hvis man med et tryk fører den hen på dine ømme muskler.  Den kan hjælpe med at stræmme ud, palpatere og massere ømheder væk. Lig dig på bolden eller kom den i en sok, smid den over skulderen og stå mod væggen. Du kan helt selv navigere bolden mod det ømme sted. Bindevævet vil blive manipuleret og der vil opstå en øget blodgennemstrømning.

Der findes mange gode øvelsesvideoer på nettet. Bolden har en specielt god effekt mod hælesporer. Eks. her: Sådan får du smidige ben ved at arbejde med dit fascia og bindevæv (denintelligentekrop.dk)

Hvad er hælsporer?

En lille knogleudbygning  kaldes også en hælspore. Den kan ses på røntgenbilleder af hælen. Man kalder den en hælspore, fordi den ligner en lille spore, som man finder på en ridestøvle. Udtrykket hælspore anvendes ofte som en samlet betegnelse for smerter i og ved hælen, men faktisk er der tale om en irritationstilstand eller betændelsestilstand i en slimsæk, man finder under hælknoglen, eller inde i den sene, der hæfter under hælen.

Hvorfor opstår en hælspore?

Ved overbelastning af trædepuden under hælbenet, opstår en hælspore. Det er gennem længere overbelastning af svangsenen. Svangsenen udspringer fra hælen og går under foden frem mod tæerne. Den tager imod stød, når man træder ned. Løb og gang på hårdt underlag er typisk årsag til overbelastning. Det kan også være brug af sko uden den rette stødabsorption. Hvis du lider af hulfodethed, platfodethed eller har gigt, ses hælesporer oftere.

Hvad er symptomerne på hælesporer?

Smerter under eller på indersiden af hælen, specielt når du lægger vægt på foden, når du står, går eller løber, er almindelige symptomer. Du kan opleve at smerten stråler i foden og fodsålen. Om morgenen er smerterne værst og det kan føles som om, du skal gå foden varm, for overhovedet at kunne komme videre og turde tage et rigtigt skridt på foden.

 

Menu