fbpx

Online Gavekort

VI TROR PÅ, AT LIVET SKAL NYDES – IKKE FYLDES MED LIGEGYLDIGE TING. MASSAGE GIVER BALANCE OG RO. Vi har gjort det til vores mission at hjælpe folk. Her på siden kan du købe gavekort på hele- og halve timers behandlinger. Men ud over det store udvalg, så er der andre fordele ved at handle hos os. Din garanti for en god oplevelse. Vores ambition er at være et kvalitetsstempel for en god massage.

Kategori:

Beskrivelse

GIV EN GAVE MED HJERTET

Massage gavekort

VI TROR PÅ, AT LIVET SKAL NYDES – IKKE FYLDES MED LIGEGYLDIGE TING. MASSAGE GIVER BALANCE OG RO.

Vi har gjort det til vores mission at hjælpe folk. Her på siden kan du købe gavekort på hele- og halve timers behandlinger. Men ud over det store udvalg, så er der andre fordele ved at handle hos os …

Din garanti for en god oplevelse

Vores ambition er at være et kvalitetsstempel for en god massage.

PRISEN

Du bestemmer selv beløbet på gavekortet, dog pålægges et administrations gebyr på 5 kr. hvis du vælger at købe gavekortet online. Hvis du skal købe flere gavekort, til forskellige modtagere, skal du købe dem enkeltvis. Ellers samles de alle på samme gavekort.

3 ÅRS GYLDIGHED

Et gavekort fra Helse- & Idrætsklinikken er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen.

GAVEKORT PÅ KUN 5 MINUTTER

Har du travlt, er det smarte at du får tilsendt gavekortet på mail i form af en flot PDF, der både indeholder hvad gavekortet er til samt en personlig hilsen. Mailen sendes automatisk til dig umiddelbart efter dit køb, og du skal blot printe gavekortet i mailen.

Menu